DiagnoExpert - Diagnostic tools, car tuning
 
Αγορά τώρα μέσω PayPalΕπικοινωνία
 
 
 
 
ΕΙΣΑΓΩΓΗΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Το DiagnoExpert© είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης διαγνωστικών μηχανημάτων, software, εργαλείων και ηλεκτρονικών εργαλείων και υπηρεσιών διαμέσω του διαδικτύου. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.diagnoexpert.com / .gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παρακάτω.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.diagnoexpert.com, λειτουργεί υπό την ευθύνη της επιχείρησης DiagnoExpert©. Τηλέφωνα επικοινωνίας 698 311 9 164, E-mail:diagnoexpert@gmail.com

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Το www.diagnoexpet.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλλαγή θα γνωστοποιείται μέσα από αυτή την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος και οι συναλλαγές αυτές να αποκτούν ισχύ από τη στιγμή της πραγματοποιήσης τους και άμεσης δημοσίευσης στο διαδίκτυο.

Επίσης το www.diagnoexpert.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (ενδεικτικά αναφέρονται τιμή, διαθεσιμότητα, φωτογραφία, περιγραφή κλπ), χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και οι συναλλαγές αυτές να αποκτούν ισχύ από τη στιγμή της πραγματοποιήσης τους και άμεσης δημοσίευσης στο διαδίκτυο.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το www.diagnoexpert.com δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στις ιστοσελίδες του, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Ταυτόχρονα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή και οι αλλαγές αυτές να αποκτούν ισχύ από την στιγμή της πραγματοποίησης τους και άμεσης δημοσίευσής τους στο διαδίκτυο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το www.diagnoexpert.com αποτελεί τον μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων όλων των περιεχομένων που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες του. Φωτογραφίες τρίτων και λογότυπατρίτων, κατοχυρωμένων ως σήματα χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση στην ανεύρεση των προϊόντων και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των εν λόγω εταιρειών.

Απαγορεύεται ρητώς και με οποιονδήποτε τρόπο η αναπαραγωγή, αντιγραφή, μεταφορά και χρήση του συνόλου ή και μέρους εκ των περιεχομένων των ιστοσελίδων του www.diagnoexpert.com και διώκεται ποινικώς, βάση των ισχυόντων νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΩΝ

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.diagnoexpert.com δηλώνουν και αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν όπως και το περιεχόμενο του, κατ’ οιονδήποτε τρόπο παράνομο, ανήθικο, προσβλητικό και κακόβουλο. Επίσης δηλώνουν ότι τα παρεχόμενα από αυτούς στοιχεία κατά την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων του, είναι απολύτως ακριβή και σωστά

Τέλος, δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πάσα ευθύνη από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και του λογαριασμού τους, από μη εξουσιοδοτημένα από αυτούς άτομα καθώς και την αποζημίωση από οποιαδήποτε βλάβη επιφέρει η χρήση αυτή, στο www.diagnoexpert.com ή/και σε οποιονδήποτε άλλο συνεργάτη του.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το www.diagnoexpert.com δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση και σε κάθε περίπτωση ισχύει η τιμή που αναγράφεται κατά το χρόνο παραγγελίας.

Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και το www.diagnoexpert.com δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών, ή τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ προϊόντων – λογισμικών – υπηρεσιών που παρέχονται από αυτή.

Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη εφόσον απαιτείται.

Το www.diagnoexpert.com δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων τρίτων κατασκευαστών που διαθέτει στους πελάτες του, επειδή τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές τους ή/και τους κατασκευαστές τους, συσκευασμένα σε κλειστά κουτιά. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιο εκπρόσωπο του www.diagnoexpert.com, και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα αντικαθιστώντας το προβληματικό προϊόν ή παίρνοντας πίσω τα χρήματα σας (Βλ. Επιστροφή προϊόντος).

Τέλος το www.diagnoexpert.com δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα.


ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Για οποιαδήποτε πληροφορία πριν ή μετά την επιλογή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

www.diagnoexpert.com – Tμήμα εξυπηρέτησης πελατών Τηλ.: 698 311 9 164 E-mail: diagnoexpert@gmail.com


Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 – 20:00 και Σάββατο: 10:00 με 14:00 εκτός επίσημων αργιών και εορτών.
 
 • ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ GREEN-BMC-KN

  ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  Τιμή € 1

 • Διαγνωστικό μηχάνημα Renault Can Clip - OBD1 / OBD2

  ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Τιμή € 399

 • MOTORSCAN ΠΡΙΖΕΣ

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  Τιμή € 1

 • Διαγνωστική συσκευή για ΑΣΙΑΤΙΚΑ επιπέδου αντιπροσωπείας για Ασιατικά οχήματα

  ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Τιμή € 1800

 
Διαγνωστικά
Οχημάτων
 
περισσότερα  
Εργαλεία
Εξοπλισμός
 
περισσότερα  
Ρύθμιση
Οχημάτων
 
περισσότερα  
ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες
πανω απο 599€
 
Πληροφορίες Για τον Πελάτη Εξτρα Καλάθι Αγορών
➲ εμεις
➲ πολιτικη πωλησεων
➲ επικοινωνια
➲ επιστροφες
➲ εταρειες αυτοκινήτων
➲ ηλεκτρονικοι υπολογιστες
➲ το καλαθι μου
➲ αμεση παραγγελια
CopyRight © 2018 by DiagnoExpert.gr & DiagnoExpert.com